Recreanten/ouder en kind gym

Bij onze recreatiegroepen worden turnen en gymnastiek afgewisseld met leuke spelletjes en een hoop gezelligheid. Elke maandag kan er in gymzaal Haverkamp in Epe en op zaterdag in de gymzaal Klimtuin in Epe naar hartenlust worden gesprongen, gezwaaid, gekoprold en radslagen worden gemaakt. Of je nu net begint of al wat aan turnen of gym hebt gedaan maakt niet uit, iedereen kan bij ons terecht. De eerste 2 lessen zijn gratis, dus kom vooral langs om te kijken of gezellig mee te doen.

Meerdere keren per jaar worden de jongere recreanten uitgenodigd om een keer mee te draaien met de pre-instap groep. Mocht een turnster uit de recreantengroep talent hebben, dan kan zij, in overleg met de ouders, doorstromen naar de pre-instap groep. Uiteraard bepalen de trainsters van de pre-instapgroep of en wanneer dit het geval is. Uiteraard geldt dit ook voor de oudere recreanten. Indien zij talent hebben kunnen zij, wederom in overleg met de ouders, doorstromen naar de turnselectiegroepen. Ook hier bepalen de trainsters of en wanneer dit het geval is.

Op zaterdagochtend is er ook ouder-/kind gym in de gymzaal Klimtuin in Epe. Tijdens ouder-/kind gym kunnen de kinderen samen met papa en mama of opa en oma, lekker gymmen in een ‘echte’ gymzaal. De kinderen krijgen spelenderwijs wisselende bewegingssituaties aangeboden, waardoor ze geprikkeld worden om te bewegen: klimmen, klauteren, balanceren, hangen, springen en rollen. Uw kind leert tijdens de les onder meer hoe kleine opdrachten uitgevoerd moeten worden en het inschatten van o.a. afstand, hoogte en diepte. Ook leert uw kind om rekening met elkaar te houden en andere sociale interactie. Kom gerust een kijkje nemen met uw kind en ontdek hoe leuk het is om samen actief bezig te zijn.