Wedstijdverslagen 2e divisie

1ste plaatsingswedstrijd divisie 2  – 2 december 2017

Een geweldige wedstrijd voor Ninthe en Feline.
Ninthe had op alle onderdelen een hele mooie score en was zelfs 3e op toestel sprong! In totaal de 3e plaats op het podium met een bronzen medaille!! Top prestatie voor haar 1e officiele wedstrijd.
Feline liet een geweldige balkoefening zien met een 1e plaats op dit toestel. Ook lukte de brug vandaag en dat leverde een 3e plaats op dit toestel op. Ze eindigde op de 2e plaats met een zilveren medaille.

 

Op 2 december turnden in wedstrijd 3 Samantha, Laura en Senna hun eerste plaatsingswedstrijd in Doetinchem.

Samantha en Laura zijn eerste jaars senior en de overstap van junior naar senior is erg zwaar. De concurrentie is groot dus de meiden stonden voor een uitdaging. Samantha heeft de afgelopen periode niet vol kunnen trainen maar turnde desondanks een stabiele wedstrijd. Op balk was ze erg sterk en stabiel wat haar een 3de plek op dit toestel opleverde. Daarentegen ging Laura in de fout op balk en 2 vallen maak je in dit sterke deelnemersveld niet mee goed. Laura sloot haar wedstrijd wel sterk af met een 4de plek op het toestel sprong. Senna turnt jeugd 2 en deze catergorie is dit jaar erg klein waardoor er ook maar weinig meisjes doorstomende naar de landelijke wedstrijden. Senna begon sterk op brug maar had op balk haar zenuwen niet onder controle. Senna is 6de geworden en aangezien de beste 6 doorgaan wordt het 20 januari nog erg spannend.

De voorbereidingen voor 20 januari zijn inmiddels begonnen en we wensen iedereen heel veel succes!