Wedstrijdverslagen 4e divisie

De wedstrijdverslagen staan altijd als eerst op onze facebook pagina: https://www.facebook.com/gvherculesepe/

Regelmatig zullen wij de verslagen ook hieronder plaatsen.

Veluws Turn Toernooi 2019 Beekbergen

Zaterdag 19 oktober 2019 turnden de 4e divisie de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Erg spannend en leerzaam. Voor sommige meiden de eerste wedstrijd voor de selectie en voor sommigen de eerste wedstrijd met keuze oefenstof.

In wedstrijd 1 lieten Robin en Maud zien wat zij vanaf mei bij de selectie hebben geleerd. Maud turnde op vloer een oefening met veel plusjes. Dat zorgde voor een hoge D-score: 5,7! Op dat toestel werd zij dan ook 1e. Tijdens de prijsuitreiking werd dit beloond: Maud nam een gouden medaille mee naar huis!
Ook Robin turnde mooie oefeningen. Zij werd 1e op sprong en op vloer! Ook zij mocht tijdens de prijsuitreiking plaatsnemen op het podium. Robin nam een zilveren medaille mee naar Epe!

In wedstrijd 2 waren Joy, Emma en Amy aan de beurt. Voor Emma en Amy de eerste wedstrijd met keuze oefenstof, erg spannend die eigen oefeningen!
Joy startte bij balk en liet daar aan de jury zien wat zij kon: namelijk een prachtig, stabiel boogje achterover! Haar balkoefening was erg netjes en daardoor begon de wedstrijd goed voor Joy. Dit gevoel hield zij vast en zij mocht dan tijdens de prijsuitreiking plaatsnemen op het hoogste podium: de gouden medaille is dik verdiend voor Joy!
Emma turnde tijdens de wedstrijd een mooie half in-half uit, een sprong die beloond wordt met een 2,8 D-score! De jury vond dit ook een goed uitgevoerde sprong en dit zorgde voor een 1e plaats op dit toestel. Dit werd beloond tijdens de prijsuitreiking met een prachtige zilveren medaille!
Voor Amy was het een bijzondere wedstrijd. Zij turnt pas vanaf 1 oktober bij Hercules. Door haar extra inzet tijdens de trainingen wist zij op balk 2e te worden! Uiteindelijk eindigde Amy op een knappe 4e plaats.

Na de herfstvakantie gaan de meiden weer verder met het trainen voor de plaatsingswedstrijd in december/februari.
Ontzettend goed gedaan meiden! En natuurlijk ook een dikke pluim voor trainsters Ilse & Esmee!