Wedstrijdverslagen 4e divisie 2017/2018

   

Zondag 10 december 2017 vond de 1e plaatsingswedstrijd voor de 4e divisie plaats in Beekbergen. Ilse Barnhoorn en Emma de Jong kwamen deze dag uit voor Hercules Epe.

Ilse komt uit in de categorie junior en mocht beginnen op brug. Zij turnde een keurige oefening en wist de jury te overtuigen. Op dit toestel behaalde zij een mooie 2e plek. Ilse wist deze overtuiging mee te nemen naar balk en liet met inturnen mooie elementen zien. ook in haar oefening begon ze heel sterk, maar helaas een val met arabier maar toch was deze oefening goed voor een 4e plek op dit toestel. Met haar nieuwe oefening ging Ilse naar vloer, waar ze ook haar elementen keurig uitvoerde. Als laatste toestel sprong, niet Ilse´s beste toestel maar ze liet 2 goeie overslagen over de pegasus zien. Overall een goede wedstrijd gedraaid wat Ilse een bronzen medaille oplevert!

Na Ilse is Emma aan de beurt bij de pupillen 2. Emma begint op sprong, niet haar beste onderdeel. Voor Emma een gewone overslag en ze liet een mooie strek salto zien. op brug wist Emma zich helemaal te herpakken en behaalde hier uiteindelijk een 3e plek. Emma zit weer helemaal in de wedstrijd en zet dit door op balk. Wel een aantal grote wiebels, maar ze turnde haar oefening goed uit. Haar opdracht op vloer was om te knallen, en dit deed zij. Ook hier liet Emma een goede oefening zien. uiteindelijk werd zij op het podium, net als Ilse, beloond met een bronzen plak.

Keurig gedaan van beide meiden!