Wedstrijdverslagen 5/6e divisie 2017/2018

De meiden waren allemaal erg zenuwachtig en voor sommige was het hun allereerste wedstrijd. Als eerste was Chayenne Dijkkamp aan de beurt in categorie pupil 1 D2. De eerste twee onderdelen gingen erg goed maar bij balk ging het mis ze viel met inturnen van de balk waardoor ze haar voet had geblesseerd en een erg blauwe voet had. Ondanks dat liet ze een nette balk oefening zien: ze heeft ontzettend doorgezet en haar verbeten. De vloer ging super goed en Chayenne liet een nette oefening zien. Chayenne is op de 24e plek terecht gekomen.

In wedstrijd 2 was het de beurt aan Britt Dijkgraaf en Mathanja Keizer en Sterre Brummel. Britt en Mathanja turnden in de categorie pupil 2 D3 en hebben een nette wedstrijd laten zien. Alleen balk was wel een struikelblok: Mathanja wist de helft van haar oefening niet maar de oefening van de balk was dit jaar ook wel erg moeilijk gemaakt. Op sprong was Mathanja zelfs 2e geworden en op brug was ze 5e dus dat is echt netjes. Op vloer hebben ze laten zien wat ze in huis hadden en hebben beide een keurige oefening laten zien.

Ook in wedstrijd 2 in catergorie instap D3 mocht Sterre haar oefening laten zien. Sterre heeft een keurige wedstrijd gedraaid en werd ook beloond met mooie scores. Ze is op de  13e plek geëindigd.

In wedstrijd 3 mocht Naomi Wagenaar in catergorie jeugd 2 suppl G haar oefening laten zien. Naomi heeft een keurige wedstrijd gedraaid met mooie oefeningen. Dit werd dan ook beloond met een prachtige bronzen medaille.