Wedstrijdverslagen 5e divisie 2019-2020

De wedstrijdverslagen staan altijd als eerst op onze facebook pagina: https://www.facebook.com/gvherculesepe/

Regelmatig zullen wij de verslagen ook hieronder plaatsen.

1e plaatsingswedstrijd te Ede

zaterdag 18 januari vond de eerste plaatsingswedstrijd van de 5e divisie plaats in Ede.

In de eerste wedstrijd was het de beurt aan Amy, Celeste, Marit en Naomi.
Amy turnde haar eerste wedstrijd voor Hercules. Ze turnde een nette wedstrijd met een mooie score op vloer en sprong. Ze eindigde op een mooie 7e plaats.
Celeste liet nette oefeningen zien op brug en sprong en eindigde in totaal op de 10e plaats.
Ook Naomi eindigde op de 10e plek. Zij liet een prachtige half in- half uit zien op sprong.
Marit turnde haar eerste wedstrijd in de 5e divisie. Ze liet nette oefeningen zien en sprong als toppunt over de pegasus 1.25 m! Ze eindigde op de 14de plek.

In wedstrijd 2 was de beurt aan Linsey en Faylinn. Beiden hun eerste wedstrijd in de 5e divisie/selectie.
Linsey turnde een stabiele wedstrijd en eindigde op een nette 6e plek.
Faylinn liet een mooie balkoefening zien en eindigde in totaal op de 11e plaats.

Veluws Turn Toernooi Beekbergen

Zaterdag 19 oktober 2019 turnden de 5/6e divisie bovenbouw de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Erg spannend en leerzaam.

In de eerste en tweede wedstrijd waren de meiden van de 4e divisie aan de beurt. In de 3e wedstrijd was het dan de beurt aan Marit, Lisa, Marijke en Naomi.
Marit turnde een mooie brugoefening waarbij zij een salto als afsprong liet zien. Zij eindigde op brug en vloer op de 2e plaats. Uiteraard werd dit tijdens de prijsuitreiking beloond met een zilveren medaille!
Lisa turnde nette oefeningen. Door netjes te werken kom je op een hogere score uit, op sprong en brug werd Lisa dan ook 3e. Tijdens de prijsuitreiking mocht Lisa plaatsnemen op het podium en nam een bronzen medaille mee naar huis!
Marijke turnde een mooie vloeroefening. Op vloer en balk werd Marijke 3e! Door de elementen geconcentreerd uit te voeren beloonde de jury dit met mooie scores. Marijke werd uiteindelijk 4e!
Naomi turnde een bijzondere wedstrijd. Haar half in-half uit was voor het eerst helemaal in en uit gedraaid waardoor zij op dit toestel 1e werd! Door het vergeten van een element op vloer eindigde zij helaas niet op een plaats die zij eigenlijk verdiende. Maar toch wist Naomi nog knap 6e te worden!

Het was een leerzame wedstrijd & start van het seizoen. Na de herfstvakantie gaan de meiden weer verder met het trainen voor de plaatsingswedstrijden in januari.
Ontzettend goed gedaan meiden! En natuurlijk ook een dikke pluim voor trainsters Ilse & Esmee!